On tha plane

Tjena tjena! Nu sitter jag här live från flygplanet, de är gratis wifi men uppkopplingen suger. Jag är lite darrig, har en liten flygfobi tror alltid att planet ska krascha.. Hehe. Jaja rakt på sak, så är jag framme i Amsterdam/Holland om en timme och tio minuter.

Packat och klart

Hej nu åker vi till Arlanda! Jag har turen på min sida och mår sjukt mycket bättre! Ses sen då!


Ciao

ciao gott folk, imorgon bitti åker jag till Arlanda och tar flyget till Holland/Amsterdam och kommer hem på onsdag morgon. Nu har jag fått veta lite mer vad jag kommer göra där, det blir såklart shopping, museum besök, åka båt längs smala kanaler, prova på ny mat osv. Hoppas det blir kul. Dock är jag sjuk och är lite orolig för att jag kanske måste bli säng liggandes under resan, ush.


Amsterdam, Holland

Hade helt glömt bort att jag ska åka till Amsterdam om exakt en vecka. Jag ska vara där i fyra dagar.. Vet inte riktigt va vi ska göra där men jag får väl se, de som är najs är ju att det är lite varmare där än vad det är i Sverige, hoppas det blir så varmt att man kan gå i shorts!


tummen upp

Yes, dagen man alltid längtar på när det är en seg skoldag har äntligen kommit! Nu väntar två lediga dagar!


Torsdag

Haha, jag blev lite besviken fick en kännsla på att det var fredag idag.. Men så var de ju inte. Aja får stå ut tills imorgon! Idag var jag i skolan och jag hade NO-prov om mat, motion sömn osv. Det gick faktiskt ganska bra så hoppas jag får bra betyg! Nu är jag hemma och lyssnar på musik ska snart äta mat och sen får vi se hur det blir, tror det blir film och hoppa in i duschen osv, att ta det lugnt med andra ord! Ha en fortsatt trevlig torsdag!


Onödigt inlägg

Ush, mår inte bra just nu. Jag hatarhatarhatar Skolan. Ska sova snart hoppas de hjälper. Serriöst jag vet inte vad jag ska göra, blir så himla stressad! Ushush. Fast borde inte tycka synd om mej själv men just nu känner jag för att hoppa på ett flyg och resa till usa och aldrig komma tillbaka! Och ja jag sa att de här va ett skit onödigt inlägg så fattar inte ens varför du läder det här! Nu har du slösat bort 30sekunder av ditt liv. Hahaha /olivia

HAHAHAHAHHAHAHHA


RSS 2.0