Kan inte sova

Som rubriken säger så kan jag inte sova.. Och jag har ju vart sjuk hela veckan men imorgon ska jag gå så jag inte missar mycket men vafan ska jag göra nu?! Jag kommer inte orka gå till skolan klockan är ju halv fyra!!? Hjälp, och jag kommer säkert somna om minst en halvtimme, då har jag bara sovit 3 timmar, noo fml! Solen har typ redan gått upp..


Från mitt fönster just NU! Solen är ju typ nästan uppe helt.. -.-


Me gusta viernes!

Japp, eller på svenska- jag gillar fredag. Idag har jag inte gjort någonting. Och då menar jag det verkligen. Typ bara legat i sägen och slöat. Men orkar inte gå.. Snart ska jag till Tilda!


one day


Aj

Fml!!! Kan inte sova för de svider på mitt sår på benet, tidigare idag så var jag hos Ebba och vi hade hoppat studsmatta, och när jag ska gå ner så fastnar jag med benet mellan trappstegen och får värsta mera smällen och skrubbsåret! Gjorde så himla ont! Först kunde jag inte ens stå på benet men nu är det bättre, benet är typ utåtbucklat och det är jätte ömt, är rädd för att det kan vara en spricka i benet men tror inte det.. Usch vill ju träna osv.


Godnatt

Godnatt! Skulle egentligen gått och lagt mig för ett tag sen men nu blev det som det blev haha.. Imorgon ska jag troligen vara med Tilda, och sen har vi träning dagen därpå, sedan ska jag åka in snabbt till stan och fixa en sak och fika, sen kommer sysslingarna och sover här nog också!

haha trött tjej på bilden!


Orkar du läsa ett onödigt inlägg?

Åå! Varför är hela världen så jäkla orättvis? Varför? Fyfan alltså


Operation beach body 2012

Okej, nu börjar snart sommaren på riktigt och nu ska jag ta tag i det här. Från och med idag måste jag iallafall försöka vara nyttig och löp träna några gånger i veckan. Bara på helger får jag äta lite onyttigt men bara lite. Hoppas det här går (vilket jag inte tror älskar onyttig mat osv) men aja värt ett försök.


RSS 2.0